Antena Căutare

Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Bucșă revine la iUmor cu un număr senzațional

Bucșă participă la ediția specială iUmor de Paște, intitulată „România ești campioană”. La categoria „Leneșul mai mult aleargă, scumpul mai mult păgubește”, câștigătorul sezonului 12 iUmor expune comoditatea românilor într-un număr de umor și autoironie.

colaj bucșă, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

Citește și: iUmor sezonul 16, 7 aprilie 2024. Mihaela Ionașcu ridică spiritul juriului. Bordea:„Ești toate fetele cu care am băut eu în liceu”

Românii sunt campioni la numerele de comenzi date prin aplicațiile de livrare. Mihai Radu sau Bucșă, câștigătorul iUmor, sezonul 12, are un număr original pe această temă. Concurentul vorbește și din proprie experiență.

Citește și: iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Sașa Pânzaru pune problemele actorilor într-un număr deosebit de stand-up. Bordea:„Să se moară”

Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Bucșă, câștigătorul sezonului 12, revine cu un număr senzațional

„De trei ani de zile a paralizat societatea românească”, susține Cheloo.

„Ziua în care românii comandă cel mai mult pizza este 8 martie. Cam trist!” susține tânărul.

„Pentru că toate doamnele sărbătoresc în oraș, nu gătesc nimic și bărbații au nevoie să mănânce”, explică Cosmin Natanticu situația. „Nu le facem cadou.”

Citește și: iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Edu Boneco combină ritmurile latino cu cele autohtone. Cheloo: „Am avut un miriapod artist”

Bucșă vorbește din experiență în această seară, acesta lucrând o perioadă și ca livrator.

„Livrai mâncare?” întreabă Natanticu.

„Da. Și ajungea”, răspunde tânărul.

Citește și: iUmor sezonul 16, 7 aprilie 2024. Kevin White, ciocnire între culturi. Bordea: „Spune treaba asta pentru că vrea viză de America”

„Eu sunt genul ăla de prost care se duce, își cumpără produse și își face de mâncare. Nu gătesc. (...) Disprețuiesc oamenii care câștigă de 50 de ori mai puțin decât mine și comandă de mâncare”, mărturisește Cheloo.

De asemenea, Delia își expune propria metodă de a-și face cumpărăturile.

Citește și: Ioana State revine pe scena iUmor în calitate de invitat special, duminică, ora 20:00, la Antena 1: „Avem dovada că există umor!”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului.

Citește și: iUmor sezonul 16, 7 aprilie 2024. Belinda Fillipeli l-a ridicat pe Cheloo în picioare. Natanticu: „Eu așa m-am căsătorit cu Lizi”

Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omul cu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Citește și: iUmor sezonul 16, 7 aprilie 2024. Alex Boariu, dans incendiar. Cheloo: „Eu te compar cu un cormoran”

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16,5 mai 2024. Rică Răducanu cucerește audiența cu umoru... Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16,5 mai 2024. Romică Țociu și Cornel Palade, înțepături...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x